Jeanneaulla on monta rautaa tulessa DB-sarjalla. Ehkä tärkein tehtävä on kuitenkin nostaa brändimielikuvaa kohti premiumia. 

Peli avattiin viime keväänä paljastetulla DB/43:lla. Suurin huomio suuntautui oitis näyttävään muotoiluun. Tuloillaan olevasta DB/37:sta on julkaistu vasta oheinen kuva, mutta jo se kertoo, että lähes tismalleen samoilla piirteillä mennään. 

Yhdenmukaisuuden myötä ei ole yllätys, että konseptin takaa löytyy tutut nimet: ulkomuodosta vastaa italialainen Camillo Garroni ja rungosta yhdysvaltalainen Michael Peters Yacht Design. Molemmat ovat jo entuudestaan Jeanneaun luottokumppaneita.

Myös DB/37:n tilaratkaisu lienee pääperiaatteiltaan hyvinkin vastaavanlainen kuin DB/43:ssä, mikä tarkoittaisi sisätilojen painottumista yöpymiseen ja päiväaikaisen oleskelun tapahtuvan pääasiassa kannella. Tosin 37:ssa täytynee tulla toimeen yhdellä toiletilla ja ilman perän kiinteää aurinkotasoa.

Kuvasta paljastuu myös avautuvat laidat ja moottoriratkaisu, joka ainakin alkuun on sisäperämoottorit. Perämoottoriversiokin on varmasti tulossa. Lisätietoja ja -kuvia saadaan kuitenkin vielä tovi odottaa.

www.jeanneau.com

www.nauticalpartners.fi