Viime vuoden puolella lanseeratut 350- ja 400-hevosvoimaiset Mercury Verado V10:t saivat helmikuussa Miamin venemessuilla rinnalleen sekä 400-hevosvoimaisen Mercury Racing V10 400R:n että 350-hevosvoimaisen V10 SeaPron.

Ammattikäyttöön suunnitellussa SeaPro-versiossa yhdistyvät Mercuryn uuden V10-sarjan uusimmat innovaatiot ja edistyksellinen teknologia suorituskykyyn, kestävyyteen ja luotettavuuteen. Mikään määreistä ei haittaa vähän rankemmassa privaattikäytössäkään, ja V10 SeaPro tuleekin saataville myös kuluttajamarkkinoille kuluvan vuoden toisen neljänneksi aikana.

Kovin lupaus V10 SeaPron kohdalla on täysin uusi vaihteisto, jonka kestävyys on Mercuryn mukaan kolminkertainen vakiovaihteistoihin verrattuna. Muuten ominaisuudet ovat tuttuja muista V10-malleista. Mukana ovat muun muassa ARO-laihaseostekniikkaa, 150 ampeerin vaihtovirtalaturi, mukautuva käyntinopeuden hallinta sekä sähköinen DTS-kaukohallintalaite. Lisäksi Advanced MidSection eli AMS-ripustuksella varustetut V10 SeaPro -mallit ovat yhteensopivia JPO-joystick-järjestelmän ja Mercuryn uusimman sähköisen ohjausjärjestelmän kanssa.

www.mercurymarine.com