Princess on kehittänyt muutamassa vuodessa kokonaisen sportbridge-tyyppisten jahtien malliston, S-sarjan. Sen huipulle on juuri julkistettu täysin uusi S78.

S-sarjan veneet ovat tavallaan V-sarjan sportcruiserien yläohjaamollisia versioita – tai toisinpäin. Tammikuussa esiteltävän V65 ja myöhemmin keväällä valmistuvan V60 ovat rungoiltaan, tekniikaltaan ja tilaratkaisuiltaan täysin vastaavat kuin viime ja tänä vuonna esitellyt S65 ja S60.

Merkittävin ero on luonnollisesti V-versioista puuttuva yläohjaamo, jonka tilalla on suurempi kattoluukku. Toinen ulkonäköä sulavoittava uudistus on V-mallien yhtenäisenä koko kyljen mitalta jatkuva runkoikkunoiden profiili.

Lähtökuvassa viilettävä V50 lanseerataan V65:n tavoin Düsseldorfin venemessuilla. Sekään ei ole "tyhjästä" luotu täysin uusi malli, vaan vanhasta kasvojen kohotuksella virkistetty. Pohjana on nykymalliston suosittu V48.

Ulkonäöllisesti merkittävin muutos on tässäkin tapauksessa uuden muotokielen mukaiset yhtenäiset runkoikkunat. Uusia sisäkuvia Princess ei ole vielä julkistanut, mutta kuvaus kuulostaa V48:sta tutulta. Valintaa voi tehdä takaseinällä ja avotilan u-sohvalla varustetun kansisalonkiversion tai seinän puuttumisen myötä avoimemman aurinkotasoversion välillä. Molemmista löytyy kannen alta muun muassa keskiveneen omistajansviitti sekä saksivuoteella varustettu keulavippi.

www.princessyachts.com

www.princess.fi