Erikoisleveä 210D muodostuu kahdesta yhtenäisen kosketusnäytön alle asennetusta 10 tuuman näytöstä. Kaksi sisällöltään kustomoitavaa näyttöä mahdollistavat karttanäkymän ja eri applikaatioiden hallinnan samaan aikaan, mikä helpottaa navigointia ja tekee kosketusnäytön käytöstä entistäkin miellyttävämpää.

Q-näytöt ovat paljon muutakin kuin karttaplottereita., sillä niiden avulla voi hallita koko venettä. Näytöillä voidaan esittää esimerkiksi moottorin mittaristo- ja ajotietokonetoimintoja, tutka- ja kaikuluotainkuvaa sekä hallita veneen sähkölaitteita kuten valaistusta, jääkaappia tai lämmityslaitetta digitaalisen kytkinpaneelin avulla.

Tuplanäytön lisäksi toisen sukupolven mallistoon kuuluu entuudestaan tutut 10- ja 16-tuumaiset näytöt, joiden käyttöliittymä on uudistettu. Myös Q-mobiilisovellus on kehitetty uudelle tasolle. Siihen kuuluu muun muassa Guard-vahtijärjestelmä, joka hälyttää jos veneeseen murtaudutaan tai se alkaa täyttyä vedellä. Sovelluksella voi myös etäkäyttää veneen laitteita, esimerkiksi kytkeä lämmittimen tai jääkaapin päälle ennen veneelle saapumista.

www.nextfour.com