Kauneus on aina katsojan silmissä, joten eri nettipalstoilla mielipiteet Switchien ulkonäöstä vaihtelevat sympaattisen veikeästä hirvitykseen. Se ainakin pitää paikkansa, että veneille tyypilliseen tapaan pienempi koko on muodoille haaste.

Switch on siis ponttoniveneen ja vesijetin yhdistelmä. Sitä hallitaan vesijettien tapaan ohjaustangolla ja tekniikka on vesijeteistä tuttua. Kolmiponttonirungosta, kannesta ja siihen kiinnitetyistä kalusteista koostuva konsepti on taas tuttu Yhdysvalloissa erittäin suosituista ponttoniveneistä. Toisin kuin niissä, Switchin ponttonit ja kansi on tehty alumiinin sijaan lujitemuovista.

Kalustus- ja varustevaihtoehtoja on käytännössä lukemattomia, ja niiden paikkoja voidaan tarvittaessa myös vaihtaa. Perustaksi on tarjolla laaja valikoima, sillä Switch-mallistoon kuuluu viisi kokoa (13, 16, 18, 19 ja 21 jalkaa), kolme malliversiota (perus-Switch, Cruise ja Sport) sekä kolme tehovaihtoehtoa (130, 170 ja mekaanisesti ahdettu 230 hv Rotax 1630 ACE). Ihan kaikkia ei voi sekoittaa keskenään, mutta jo perusvalikoimaa voi hyvin kuvailla laajaksi.

Yhdysvalloissa mallivuoden 2023 Switchien hinnat alkavat 21 800 dollarista, johon sisältyy veneen (vai jetin?) lisäksi myös traileri. 

Switch Sea-Doon Pohjois-Amerikan kotisivuilla:

https://www.sea-doo.com/us/en/pontoons.html