Ensimmäinen Beaver 425 esiteltiin Silver-mallistoon vuonna 1993. Toisen sukupolven Beaver 450 tuotiin markkinoille kymmenen vuotta myöhemmin ja myös sen tuotanto ja myynti jatkui kymmenen vuoden ajan vuoteen 2013. Siitä lähtien Silver-mallistossa on ollut majavan mentävä kolo.

Uusi kolmannen sukupolven Beaver on kasvanut 4,8 metriä pitkäksi ja 1,95 metriä leveäksi. Siihen sopii 40–50-hevosvoimainen moottori. Keveytensä ansiosta Beaver BR on kuljetettavissa jarruttomalla venetrailerilla ja B-ajokortilla. Numeroarvoillaan Beaver sijoittuu Suomessa erittäin suosittuun, alle viisi metriä pitkien veneiden luokkaan.

Uusi Beaver BR on mallimerkinnän mukaisesti bowrider-tyyppinen vene. Kompakteista ulkomitoista huolimatta siinä on monikäyttöinen etuavotila sekä matkustamon muodostavat ohjaamon erillisistuimet ja peräpenkki. Peräpenkin alla olevassa säilytystilassa on paikat kahdelle irrotettavalle polttoainesäiliölle.

Vakiovarustukseen kuuluu muun muassa kaikuanturilla varustettu Raymarinen 9-tuumainen Axiom-plotteri, ohjaamon pehmustetut comfort-istuimet sekä pulpettien väliovi. Tuulilasi on viimeisimpien Fox- ja Hawk-mallien tapaan kehyksetön.

Beaver BR:n Honda-perämoottoreilla varustetut pakettihinnat julkistetaan Vene 20 Båt -messuilla.

www.silverboats.fi