Silverin X-sarja on tähän saakka muodostunut Shark BRX ja Eagle BRX -malleista. Mallivuodelle 2021 mukaan tulee keskipulpettimalli CCX. Vaikka Silver on nimennyt uutuuden Sharkiksi, on sen uusi runko kuvien ja mittojen perusteella selvästi lähempänä Eaglea kuin nykyistä Sharkia. Lisäuimatasot kiertävä alempi törmäyslista, pallelinja ja keulan ja peräkulmien muodot ovat kuin suoraan nyky-Eaglesta. Rungossa on Silvereille tunnusomainen laitakotelorakenne, minkä ansiosta Silverin rungot tapaavat olla jäykkiä ja hiljaisia. 

Shark CCX:ssä on otettu huomioon etenkin kalastusharrastuksen tarpeet ja muunneltavuus, mutta veneen kuormausta ja veneessä liikkumista helpottava keskipulpettitilaratkaisu toimii mainiosti myös yhteysvenekäytössä. Alumiiniset sisälaidat ja turkki kestävät kovempaakin käyttöä.

Ohjauspulpetissa on korkea, oikeasta lasista valmistettu tuulilasi, jonka voi varustaa tuulilasinpyyhkimellä. Leveä tuulilasi ja pulpetti antaa hyvän suojan kuljettajalle ja apukuskille. Ohjaamon erillisistuimet ovat täysin pehmustetut, kuljettajan istuimessa on lisäksi ylös nostettava etureuna.

Vakiovarustukseen kuuluu lisäksi muun muassa Raymarinen 9-tuumainen Axiom-monitoiminäyttö, joka on varustettu karttaplotterilla, kaikuluotaimella sekä moottorin mittaristonäkymällä ja ajotietokoneella. Kattava kaidevarustus mahdollistaa kalastuksen lisätarvikkeiden monipuolisen asennuksen. 

Shark CCX on 5,81 metriä pitkä ja 2,24 m leveä. Painoksi ilmoitetaan 710 kiloa ilman moottoria. Tehoalue on laaja, alkaen 80:stä ja yltäen aina 150:een hevosvoimaan saakka. Hinnat vahvistetaan myöhemmin.

www.silverboats.fi