HALO20+ -tutka on jo saatavana 24 tuuman kuvulla, joka on valmistajan tähänastisista pienin pulssikompressiokupututka. Nopeat päivitykset takaavat täyden 360 asteen pyyhkäisyn joka sekunti jopa 1,5 meripeninkulman kantamalla, minkä ansiosta tutkalla saadaan lähes reaaliaikaisen näkymän lähietäisyydeltä. 

HALO20+-tutka on tarkoitettu moottoriveneisiin, jotka liikkuvat rannikkoalueilla. Mallissa on pieni kupuantenni, joka toimii lyhyillä, keskipitkillä ja pitkillä, enimmillään 36 meripeninkulman etäisyyksillä. Kahden alueen käyttötilassa voi valvoa kahta eri etäisyyttä, kuten etäällä olevia säärintamia ja lähellä olevia kohteita samanaikaisesti. HALO20+-tutkan keilan terävöitystekniikka parantaa pienten ja kaukana olevien kohteiden erottelukykyä.

HALO20+ -mallin VelocityTrack Thorg Doppler -tekniikan avulla veneilijät voivat havaita vaarat nopeasti, sillä se havaitsee viiveettä venettä lähestyvät tai siitä loittonevat kohteet. Mahdolliset vaarat korostetaan väreillä, mikä parantaa tilannetietoisuutta ja pienentää törmäysriskiä. HALO20+-tutka tarkistaa automaattisesti kaikki kantamalla näkyvät kohteet, joten niitä ei tarvitse valita erikseen manuaalisesti. Näytöllä näytettävien kohteiden määrää ei myöskään ole rajoitettu. 

HALO20 -tutkamalli on valmistajan kustannustehokas ratkaisu veneilijöille. Se parantaa tilannetietoisuutta ja estää törmäyksiä. Tutka havaitsee lähellä ja enintään 24 meripeninkulman päässä olevat törmäysvaarat ja muut kohteet. Pienikokoinen ja matalaprofiilinen HALO20 on omiaan säästeliäiden veneilijöiden pieniin urheilukalastus- ja päiväveneisiin. Sen MARPA-kohteiden jäljitystoiminnolla voit valvoa jopa kymmentä valitsemaasi törmäysriskiä. HALO20 toimii sekä vilkkailla vesiväylillä että heikoissa näkyvyysolosuhteissa. 

HALO20+- ja HALO20-tutkissa on MARPA-kohteiden jäljitystoiminto, valmistajan InstantOn-tekniikka sekä satama-, avomeri- ja säätilat, jotka säätävät tutkan signaalinkäsittelyä varmistaen kohteiden näkyvyyden vaativissakin olosuhteissa. 

Halo20+:n hinta on 3 037 euroa ja HALO20:n vähittäismyyntihinta on 2 417 euroa. Toimitukset alkavat joulukuussa 2019.

www.simrad-yachting.com