Simrad NSX Ultrawide on saatavana 12- ja 15-tuuman näyttökoossa. Se on monipuolinen ratkaisu monenlaisiin veneisiin. 

– Olipa kyse autoista, tietokonenäytöistä tai televisioista, kuluttajat ovat tottuneet ultraleveiden näyttöjen hyötyihin. Nyt he voivat kokea saman veneen ohjauspaikalla ja nauttia mukaansatempaavasta grafiikasta ja joustavista näyttöjaoista. NSX Ultrawide tarjoaa veneilyyn uuden näkökulman, joka on jokaisen kuluttajan toivelistalla, sanoo Navico Groupin digitaalisten järjestelmien johtaja Kevin Steinbraker.  

NSX on suunniteltu alusta asti helppokäyttöiseksi. Näytön leveys ja suuri resoluutio yhdessä NSX-laitteille optimoitujen C-Map Discover X ja Reveal X -karttojen kanssa mahdollistavat NSX Ultrawide -näytön käyttäjille aivan uudenlaisen karttakokemuksen.

NSX Ultrawide mahdollistaa venevalmistajien ja jälkiasentajien toteuttaa veneisiin uudenlaisen ja kuista erottuvan kojelaudan. NSX Ultrawidessä on kaikki kaksoisnäytön edut, mutta yhdessä laitteessa. Se on kaksoisnäyttöä tai kahta näyttöä helpompi ja nopeampi asentaa, sillä asennukseen tarvitaan vähemmän kaapeleita, asennusaukkoja ja määrityksiä.  

NSX12 Ultrawiden hinnat alkavat 3 719 eurosta. Kolme tuumaa suurempi NSX15 Ultrawiden hinnat alkavat 4 587 eurosta.

www.simrad-yachting.com