Suomiboats aputoiminimen alla myytävät uudistuneet Suomi 44 ja Suomi 47 moottorivenemallit on suunniteltu erityisesti Järvi-Suomen alueelle ja monipuoliseen mökkivenekäyttöön. 2-kuorirakenteisina ne ovat sekä tyylikkäästi viimeisteltyjä että helppohoitoisia. Sekä Suomi 44 että Suomi 47 on saatavilla muutamalla eri pulpetti- ja tilaratkaisuvaihtoehdolla. 

Suomi 44:n perusmallissa on kevytohjauspulpetti, joka on asennettu peräpenkin eteen styyrpuurin laitaan. Moottorina on 20-hevosvoimainen Tohatsu MFS20. Paketin hinnaksi ilmoitetaan 9 500 euroa.

Kookkaamman, tuulilasilla varustetun ohjauspulpetin saa sijoitettuna joko peräpenkin eteen keskelle tai styyrpuurin laitaan. Kolmantena – tai kevytpulpettivaihtoehto mukaan lukien neljäntenä – vaihtoehtona on keskelle venettä sijoitettu ohjauspulpetti, jolloin pulpetin ja peräpenkin välissä on tilaa ohjaamon erillisistuimelle. Moottorina näissä vaihtoehdoissa on 30-hevosvoimainen Tohatsu. Pakettihinnat alkavat peräpenkiltä ajettavien versioiden 11 700 eurosta, erillisistuimella varustettu keskipulpettiversio on vielä 500 euroa arvokkaampi.

Versiosta riippumatta Suomi 44:n vakiovarusteisiin kuuluu muun muassa kölirauta ja ohjauspulpetin suojahuppu. Keula- ja laitakaiteet sekä istuinpehmusteet ovat saatavilla lisävarusteina. Vene soveltuu ominaisuuksiltaan myös soudettavaksi esimerkiksi verkkojen laskun ja noston yhteydessä.

Suomi 47:n vakiovarustukseen kuuluu 44:n varusteiden lisäksi muun muassa hydrauliohjaus ja turkin laminaattisarja. Kaiteet ja istuinpehmusteet ovat myös 47:ssa lisävarusteita.

Pienemmän 44 mallin tavoin myös 47:sta on peräpenkiltä ajettavat sivu- (47 S) ja keskipulpettiversiot (47 C) sekä erillisistuimella varustettu keskipulpettiversio (47 CC). Kaikkiin kolmeen versioon voi valita moottoriksi joko 30-, 40-, 50- tai 60-hevosvoimaisen Tohatsun. Peräpenkiltä ajettavat versiot ovat keskenään saman hintaisia, niiden hintahaitari venyy moottorivalinnasta riippuen 13 550–16 050 euroon. Erillisistuinversio on 47:n kohdalla 450 euroa kalliimpi vaihtoehto.

Kaikissa paketeissa veneen takuu on viisi ja moottorin seitsemän vuotta, kun venevalmistajan ja moottoritoimittajan takuuehdot täyttyvät.

www.suomiboats.fi