Suvi 46:n kohdalla Fisher-versio korvaa tyystin vakiomallin, mikä onkin aivan luontevaa, sillä tilaratkaisuun ei päivityksen yhteydessä ole kajottu. Isolla pulpetilla, perä-, etu- ja laitapenkeillä sekä kookkaalla tuulilasilla ja pulpetilla kalustettu Fisher on siis ihan yhtä mukava ja pätevä yleismökkivene kuin lisänimetön edeltäjänsä. 

Ainoat rakenteelliset muutokset on tehty keulan kalastusvarustelua silmällä pitäen. Fisherin keulassa on luukullisen köysilokeron sijaan avolokero ja tasainen keulakansi, mikä helpottaa keulamoottoritelineen asennusta. Sähkövetoja varten keulaan johtaa turkin alla kulkeva kaapelikouru.

Lisävarustelistalle on lisätty vakiomallisten keula- ja laitakaiteiden vaihtoehdoksi kalastusta helpottava matalampi ja lyhyempi kaidesarja. Toinen oleellinen Fisher-mallin optio on keulan vajaan 500 euron hintainen heittokalastustaso, jonka voi taittaa pituussuunnassa kahtia sekä irrottaa ja asentaa helposti.

Muita lisävarusteita ovat esimerkiksi istuinpehmusteet, ajokuomu, satamapeite, vesihiihtokaari sekä keulaportaat. Kalastukseen löytyy myös uistelutarga sekä vapaputkia ja takilapohja. Kölirauta ja laminaattiturkki ovat 46 Fisherissä vakiona.

Suositeltavalla 40-hevosvoimaisella moottorilla 46 Fisher saavuttaa 27–28 solmun huippunopeuden. Taloudellisin liukunopeus on noin 17–20 solmua, jolloin kulutus on noin 0,4–0,5 litraa meripeninkulmalla. 

46 Fisher maksaa vakiovarustein ja ilman moottoria 9 020 euroa. Pakettihinnaksi 40-hevosvoimaisella Yamahalla ilmoitetaan 13 790 euroa.

www.suvi-veneet.fi