Vene 24 Båt -messuilla ensiesiteltävä Terhi 480 Cabin täydentää Terhin 480-sarjaa, josta on entuudestaan TC-, BR- ja Sport-avomallit. Cabinin runko ja kannen tilaratkaisu on BR- ja Sport-mallien kanssa identtinen, mutta Cabinissa pulpettien ja ohjaamon erillisistuimien suojana on etuovella ja täyskorkeilla tuuli- ja sivulaseilla varustettu, läpikuljettava HT-kate. 

Katon takareunassa on eteen liukuva kattoluukku, joka avattuna mahdollistaa kuljettajan ja kartturin paikalla seisomisen ja helpottaa läpikulkua. Kulkemiseen saa tukea myös katon B-pilarien kookkaista tarttumakaiteista. Perä on avoin, mutta sen voi kattaa lisävarusteena saatavalla kuomulla, jolloin myös peräpenkillä matkustavat istuvat säältä suojassa.

Terhi 480 Cabin painaa ilman moottoria 440 kiloa, eli hyttirakenne tuo veneeseen maltilliset 50 kiloa lisää painoa. Kantavuus on avomallien tapaan viisi henkilöä ja tehosusiotuksen yläraja 60 hevosvoimaa. Cabinin hinta ilman moottoria on 16 500 euroa. Avoversioiden pakettihinnat alkavat 40-hevsovoimaisista vaihtoehdoista, mutta Cabinissä lähtötason muodostaa 50-hevosvoimainen Honda BF50, jolla varustettuna vakiovarusteinen paketti irtoaa 19 490 eurolla. Tehokkaampi ja vääntävämpi Honda BF60 on vain 500 euroa kalliimpi, joten sekin mahtuu alle 20 000 euron buduun.

www.terhi.fi