Kun Terhi lanseerasi vuonna 2016 ensimmäiset bowrider-tyyppisen venemallinsa, 475 BR:n, siitä tuli välittömästi hitti. Mukavilla ohjaamon erillisistuimilla ja kahdella pulpetilla varustettu, mutta alle viisimetrisenä näppärästi käsiteltävissä oleva 475 BR oli Suomen myydyin moottorivenemalli vuosina 2016 ja 2017.

Kaudelle 2020 Terhi päivittää mallistosuosikkinsa. Uuden 480 BR:n runko ja tilaratkaisu on 475 BR:ään verrattuna pitkälti ennallaan. Myös moottorivalikoima on ennallaan, valittavana on joko 40-, 50- tai 60-hevosvoimainen Honda-perämoottori.

Merkittävin uudistus on uuden ilmeen veneelle antava mustakehyksinen tuulilasi ja vakiovarusteeksi nostettu pulpettien väliovi. Korkea tuulilasi ja väliovi tarjoavat hyvän viimansuojan ohjaamoon ja matkustamoon. Tuulilasi on toteutettu ilman yläreunan kehystä, joka joissakin tapauksissa saattaa häiritä näkyvyyttä. Tuulilasin sisäpuolella olevat tuet on muotoiltu toimimaan myös luontevina tarttumakaiteina veneessä liikuttaessa.

480 BR -mallin rinnalle esitellään myös 480 Sport.  Siinä on vastaavan tyylinen väliovellinen tuulilasi kuin 480 BR -mallissa, mutta huomattavasti matalampana, mikä antaa veneelle sporttisemman ilmeen.

Hinnan suhteen valintaa voi tehdä 480-mallien välillä vapaasti, sillä molempien suositushinnaksi ilman moottoria ilmoitetaan 9 500 euroa. Kauden 2020 pakettihinnat vahvistuvat myöhemmin.

www.terhi.fi