Isoja, T-topilla varustettuja avoveneitä käytetään maailman huviveneilyn hotspoteissa itsenäisinä päivä- ja viikonloppukruisereina, mutta myös isompien moottorijahtien tendereinä. Kun emoalus on tarpeeksi suuri, sopii 44-jalkainen perässä vedettäväksi apuveneeksi. Ja jos pääalus on oikein suuri, voi 44-jalkaisen apuveneen nostaa sen kannelle tai talliin.
Apuveneestä puhuminen tosin tuntuu Windyn kohdalta hirveältä vähättelyltä. Windyn oman suunnittelutiimin, lukuisten legendaaristen Windy-mallien suunnittelijana toimineen Hans Jørgen Johnsenin, Dubois Naval Architectsin ja Design Unlimitedin yhteistyöllä syntyneellä SR44 Blackhawkilla on kaikki edellytykset nousta omassa luokassaan ikonin asemaan, aivan kuten SR52 on omassaan.
Windyn on määrä erottua kilpailijoista edukseen suorituskyvyllään, ajo-ominaisuuksillaan ja viimeistelyllään. Konehuoneeseen voi valita kaksi Volvo Pentan D6-400 tai D6-440 -dieseliä uusiin DPI-perävetolaitteisiin yhdistettynä tai pod-vetolaitteilla varustetut IPS600 (2 x 440 hv) tai IPS650 (2 x 480 hv) vaihtoehdot. Huippunopeuden odotetaan nousevan parhaimmillaan noin 42–44 solmuun. Hinnat vaihtelevat moottorivalinnasta riippuen 578 000 ja 630 000 euron välillä. Kaikissa moottorivaihtoehdoissa on vakiona joystick-hallintalaite.
Kannella on veneen molemmissa päissä kookkaat aurinkotasot. Ohjaamossa istutaan (tai seistään) kolme rinnan, ja isoille T-top-veneille tyypilliseen tapaan penkkirivistön selkäpuolelle jää pentterivarustuksen sisältävä lipasto. Iso sohvakokonaisuus kiertyy styyrpuurin puolelta täyteen u-muotoon, joten pöydän ääreen mahtuu istuskelemaan suurempikin porukka.
Perän aurinkotason alla on apuveneen apuvenetalli, joka sopii myös vesilelujen, kuten Seabobien säilytykseen. Perän jatkeena on iso uimataso, mutta hydrauliseksi se muuttuu vasta lisävarusteena.
Kannen alla on keulassa tilavalta vaikuttava parivuode ja niukempi kahdella erillisvuoteella varustettu kaskikajuutta. Toilettiin on saatu mahtumaan erillinen suihkukomero.
13,3 metrin pituuteen ja liki neljän metrin leveyteen saisi mahtumaan paljon muutakin, mutta tässä tapauksessa se ei ole edes tarkoitus. Tärkeämpää on näyttää hyvältä.
Ensi vuoden puolelle SR44:sta esitellään myös perämoottoriversio. Sen peräpeiliin kiinnitetään kolme 450-hevovsoimaista Mercury Racing 450R -konetta, minkä jälkeen sekä nopeus että kulutus epäilemättä nousevat uusiin lukemiin.