Uusi 360 Cabriolet Cruiser korvaa aiemman 350 CC:n. Sitä jäljellä on oikeastaan vain mallinimi ja paapuurin reunalta aukeava läpikuljettava tuulilasi.

Läpikuljettavan tuulilasin ja leveän liukukattoluukun yhdistäminen ei ole monelta venevalmistajalta onnistunut, mutta Marexissa ratkaisu toimii. Tosin sivukansiakaan ei ole unohdettu, joten keulaan kulkeminen käy hyvin myös perinteiseen tapaan sivukansia pitkin.

Uimatason saa valita kahdesta pituudesta, eroa vaihtoehdoilla on puolimetriä. Valinnasta riippuen 360 CC on joko 10,99 tai 11,49 metriä pitkä. Marexin tapaan isot säilytystilalaatikot muodostavat uimatasolle myös luontevan istuskelupaikan.

Avotilassa on huikean kokoinen sohvaryhmä, joka muodostuu styyrpuurin u-sohvasta ja sitä täydentävästä paapuurin sohvasta. Oleskelutilan ja ohjaamon välissä on veneen molemmille laidoille levittyvä, kattavasti varusteltu pentteri. Saarekkeet voi yhdistää taittolevyllä. Ohjaamossa on paikat kuskille ja kahdelle kartturille.

Kaksi isoa vastakkaisiin suuntiin avautuvaa kangaskattoluukkua pitävät huolen siitä, että kesäkelit pääsevät halutessa sisään, mutta sade pysyy ulkopuolella. Hienosti käsivoimin toimivia kattoluukkuja täydentää sivuikkunoiden pilarien säilytystiloista esiin ja paikoilleen vedettävät verhomaiset kuomuseinämät.

Alakerrasta löytyy kaksi tilavaa makuukajuuttaa ja erillisellä suihkukaapilla varustettu toiletti.

Konehuoneeseen on valittavissa yksi tai kaksi dieseliä, joko perävetolaitteisiin tai v-vaihteella varustettuun akselivetoon yhdistettynä. Vakiovarustus on kattava, sisältäen muun muassa tehokkaan lämmittimen ja defrosterin, tilavan jääkaapin ja erillisen pakastimen, keulapotkurin ja tv-antennin ja johdotukset.

Marex 360 CC:n hinnat alkavat 360 000 eurosta. Muun muassa kaiken kattavalla tiikkipaketilla, Zipwake-automaattitrimmeilleä, aurinkopaneeleilla ja taka-ankkurivinssillä sekä tehokkaimmalla konevaihtoehdolla (2 x 300 hv) varustetun messuveneen hinnaksi muodostuu 425 000 euroa.

www.marex.no

www.marinepalvelu.fi