Nimbuksen T8:a on helppo lähestyä. Perästä pääsee sujuvasti sisään, ja kulkuväylät jatkuvat suoraan uimatasoilta koko veneen ympäri. Promenadilta voi sitten poiketa sinne minne haluaa tai taritsee: peräsohvalle, ohjaamoon, kajuuttaan tai keulakannelle.

Peräsohva muuntuu laajaksi aurinkotasoksi taittamalla selkänoja sohvan eteen vaakatasoon. Selkänojan voi lukita myös viistoksi loikoilunojaksi. Oleskelutila syntyy puolestaan kääntämällä ohjaamon istuimet ympäri ja nostamalla tyylikäs pöytälevy ylös. Jääkaapille on paikka sohvan alla. Ohjaamon ja avotilan kattamiseksi on erilaisia vaihtoehtoja sprayhoodista kuomuseinillä suljettavaan t-top-katokseen. 

Keulakannella on kookas lastausluukku suoraan avotilaan, mutta luukun vaakapinnassa oleva lukitussalpa on kesäisin hankalasti patjan alla ja pakkasilla altis jäätymiselle. Keulapatjat kuuluvat lisävarusteisiin.

Kajuutta on tilavampi kuin ulkonäön perusteella uskoisi. Parivuode on joka suuntaan asiallisen kokoinen ja erillinen toiletti on monelle mieluisa lisä myös päiväretkikäytössä.

Moottorivaihtoehdot alkavat 200-hevosvoimaisesta Mercurysta, jolla hinta jää nippa nappa alle tasarahan eli 100 000 euron. Vakiovarusteisiin sisältyy muun muassa keulapotkuri, Zipwaken automaattitrimmit ja Simradin 9-tuumainen monitoiminäyttö. Messuveneen arvokkaimmat optiot ovat 100 lisähevosvoimaa (9 200 €), t-top kuomuineen (8 200 €) ja täydellinen tiikkisarja (7 000 €). 

www.boatworld.fi 

www.nimbus.se