Sunseekerin Predator-mallit ovat sporttijahteja parhaimmillaan, eikä uusi 60 Evo tee poikkeusta. Siinä on odotusten mukaisessa suhteessa menevyyttä ja luksusta sekä ulko- ja sisätilaa. 

Ulkotiloista keulakansi muodostaa oman privaatin saarekkeen seurusteluun ja päivänpaistatteluun, jos rantabulevardilla on ruuhka-aika. Toki perässäkin on muhkea aurinkotaso, jonka alle mahtuu sekä kumivenetalli että miehistöhytti. 

Takakannella on mittavaa u-sohva sekä sähkögrillillä ja jääpalakoneella varustettu ulkopentteri. Ulko- ja sisätiloja jakava lasiseinä katoaa tyystin napin painalluksella. Toisesta napista aukeaa katto, joten kansisalonginkin voi parhaimmillaan lukea liki ulkotilaksi. 

Ohjaamossa muun muassa kosketusnäyttöjen hallinta on tuotu ergonomisesti sormenpäiden ulottuville, monitoimiohjauspyörän painikkeisiin. Viihde-elektroniikkavarustukseen kuuluu muun muassa viisi (2 x 43", 1 x 32" ja 2 x 24") taulu-tv:tä, joista kahdessa suurimmassa on smart, Apple tv ja Airplay -toiminnot sekä viisi Fusionin aluekohtaista mutta toisiinsa Party Bus Mode -toiminnolla linkittyvää audiolaitteistoa.

Klassiseen sportcruiser-tyyliin pentteri on alakerrassa, josta löytyy makuukajuuttojen ja toilettien lisäksi myös pentterin kupeessa oleva kompakti sohvaryhmä, joka sopii esimerkiksi aamiaisen aloitteluun, jos aamu sarastaa yläkertaan jo liian kirkkaasti. Astianpesukoneella varustettu pentteri on mallia u, joten lasku- ja säilytystilaa riittää.

Makuukajuutoista masteri on odotetusti keskiveneessä. Tässä kokoluokassa korkeudestakaan ei tee tiukkaa, joten kajuutassa astellaan selkä suorana vuoteen ympäri.

Keulan vipkajuutta on kalustettu saarekeparivuoteella ja omalla sisäänkäynnillä yleiskäytössä olevaan toilettiin. Styyrpuurin reunalta löytyy vielä parivuoteellinen kolmoskajuutta, jonka tilavuus ja vuodekoko riittää kahdelle aikuisellekin.

Konehuoneeseen on valittu kaksi 13-litraista Volvo Pentaa, jotka tuottavat yhteensä 1 800 hevosvoimaa. Se riittää yli 30 solmun huippunopeuteen. Sähköomavaraisuudesta huolehtii 13,5 kilowatin generaattori ja sisätilojen sopivasta lämpötilasta ilmastointilaite sekä Eberspächerin lämmityslaite. 

www.marinepalvelu.fi 

www.sunseeker.com