Purjehdusharrastus on saanut kirjaimellisesti tuulta purjeisiinsa viime aikoina. Kun pandemiarajoitusten vuoksi on peruttu useita suurempia näyttelyitä, kevennykset mahdollistavat pienempien esittelytapahtumien toteutumisen.

Beneteau-purjeveneiden maahantuoja Ajola Yachts liittyy pientapahtuman toteuttajiin tulevana lauantaina avaamalla oman näyttelyn Ajolanrannassa. Paikalla on komea sarja purjeveneitä niin kuluvalta kuin ja viime kaudelta ja mikä parasta, täysissä purjeissa.

Veneet ovat:

First 14 SE
First 24
Oceanis 30.1
Oceanis 38.1 Performance
Oceanis 40.1.

Tilaisuus on maksuton ja sen yhteydessä on mahdollista myös koepurjehtia veneitä. Sujuvuuden hengessä ja ruuhkia välttäen Ajola Yachts kannustaa ilmoittautumaan etukäteen sekä varaamaan koepurjehdusajan etukäteen spostilla: veneet (at) ajolayachts.fi tai puhelimella 020 766 9969.

Kiinnostaako isompi jahti?

Jos nyt esiteltävä sarja tuntuu pieneltä, ei hätää.

Ajola Yachts pyytää viestimään myös toiveista suuremman jahdin koepurjehdukseen. Mikäli innostuneita löytyy useampi, järjestäjä on valmistautunut selvittelemään mahdollisuutta järjestää koepurjehdusmatka Beneteaun ympärivuotisessa käytössä olevaan koeajokeskukseen Espanjan Barcelonaan.  

Parin seuraavan viikon aikana Ajola Yachts järjestää verkossa venestudio-esittelyt luksusuutuuksista, Oceanis Yacht 54 -purjeveneestä sekä First 30.1 -purjeveneen sähkömoottorista. Lisätietoja fb:stä tai yrityksen verkkosivuilta. Virtuaalitapahtumiin mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten huomaa ennakkoilmoittautuminen.

Ajola Yachtsilta muistutetaan, että tulevalle kaudelle suunnitelmissa olevien veneiden varausten kanssa on syytä olla ajoissa. Beneteaun Oceanis-malleista ainoastaan Oceanis Yacht 54 -mallia on enää saatavissa ensi kevääksi. Pienempiä First-malleja on vielä tarjolla, mutta uutuuksien kanssa on oltava nopea.

Lisätietoja ja osoite: Ajola Yachts, Ajolanranta Oy, Ajolantie 109, 21140 Rymättylä