Tempaus on mielenkiintoinen, sillä huutokaupan kohteena olevalle uudelle Cap Camarat 5.5 BR -veneelle ei ole määritelty huutokauppaa varten lähtöhintaa eikä alinta hyväksyttyä kauppahintaa. Vene myydään siis täysin huutojen perusteella ja korkein huuto voittaa.

Huutokauppa toteutetaan Huutokaupat.comissa. Kauppa käynnistyy perjantaina 9. helmikuuta klo 11 ja päättyy venemessujen viimeisenä päivänä eli sunnuntaina 18. helmikuuta klo 15 tai kolme minuuttia viimeisen huudon jälkeen.

Kaupan kohteena oleva veneyksilö on nähtävä venemessuilla Nautical Partnersin osastolla 6a50. Vene on vuosimallia 2017, ja sama yksilö oli esillä viime elokuussa Uivassa venenäyttelyssä. Moottorina on Mercuryn 115-hevosvoimainen F115 EFI Pro XS, jolla huippunopeus on yli 40 solmua. Paketilla on ajettu alle 20 tuntia, ja moottorille on tehty ensihuolto.

Veneen lisävarustukseen kuuluvat muun muassa urheiluistuimet, täydellinen istuinpehmustesarja, taka-avotilan aurinkotaso, etuavotilan u-sohva, tiikkipintainen pöytä, kiinnittymis- ja ankkuroitumispaketit, Lowrance Elite 7 -karttaplotteri kaikuanturilla ja kartta-aineistolla sekä näyttävä Wakeboard Monster -veto- ja varustekaari. Uuden vastaavan paketin listahinta nousee yli 45 000 euroa.

Vene myydään täysillä tehdastakuilla ja uuden veneen myyntiehtojen mukaisesti. Veneelle on mahdollista saada myös rahoituskiinteällä korolla. Vaihtovenettä huutokauppaveneeseen ei sentään voi tarjota.

www.nauticalpartners.fi