Helsingin Uiva Flytande -venenäyttely peruutettiin pari viikkoa sitten aivan kalkkiviivoilla. Myös Ruotsissa syyskauden ”viralliset” venemessut on peruttu.

Mutta kuten tiedetään, ruotsalaisilla on toisenlainen lähestymistapa koronaan ja sen rajoituksiin, joten KSSS toivottaakin myös suomalaiset kävijät tervetulleeksi Tukholmassa Djurgårdshamnenissa 2.–5. syyskuuta järjestettävään uivaan venenäyttelyyn. 

Kahdelle laiturille jaetussa näyttelyssä on mukana noin 70 venettä. Uusien veneiden rinnalle järjestäjät ovat haalineet myös klassikkoveneitä messuvieraiden ihailtaviksi.

Näyttely on avoinna torstaina 2.9. klo 16–19 (VIP), perjantaista lauantaihin klo 10–18 ja sunnuntaina 10–16. Suomesta näyttelyssä on mukana X-Yachts Finland kahdella veneellä, uudenkarhealla X-4.9:llä ja Xc 42 vaihtoveneellä. Robi Gripenberg on paikalla koko näyttelyn ajan. 

Djurgårdenissa suositun Junibackenin vieressä sijaitsevalla näyttelyalueelle on ilmainen sisäänpääsy ja hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Lisätietoja ja näytteilleasettajalista löytyy tästä linkistä.

www.ksss.se