Porvoolainen E3-Marin toimii norjalaisten Askeladden-veneiden maahantuojana ja myyjänä, kotimaisten Rönnqvist Pro -veneiden valmistajana ja myyjänä sekä Buster-, Yamarin-, Cross-, Suvi-, Terhi- ja Willy’s-veneiden jälleenmyyjänä. Viimeaikaisista uutuusmalleista mukana on esimerkiksi Askeladden C70 ja C78, Buster S2 ja Magnum Cabin, Rönnqvist Pro 705 X, Suvi 63 Duo, Yamarin 67 DC, Cross 75 BR sekä Willy’s X62 ja X8. 

Yli 40 moottorivenemallin lisäksi näyttelyssä on esillä Terhin ja Suvin soutuvenemalleja, Yamahan vesijettejä sekä Yamahan ja Segwayn mönkijöitä. Torstaina ja perjantaina Segwayn traktorimönkijöitä on mahdollista myös koeajaa.

Perinteiseen viikonloppunäyttelytapaan kauppaa vauhditetaan hyvillä tarjouksilla ja veneiden 3,99 prosentin korkokampanjalla. Tarvikkeista esimerkiksi varastossa olevat Baltic-kelluntapukineet, Black Island -suppilaudat sekä Joben vesisukset ja -laudat myydään 30–40 prosentin alennuksilla. Koko perheen viikonloppunäyttelyyn kuuluu myös makkara- ja kahvitarjoilu sekä arvonta.

E3-Marinin Porvoon venemessut ovat avoinna torstaista sunnuntaihin 29.2.–3.3. klo 10–16.

www.e3-marin.fi