Purjehtijoille päivityksen tärkein uusi ominaisuus on laylinejen näyttö kryssillä. Asiaan vihkiytymättömille layline tarkoittaa sitä tosisuuntaa, johon vene kulkisi vastakäännöksen jälkeen. Tämä on kilpailijoita taatusti hyödyttävä ominaisuus, mutta myös matkapurjehtija voi lyhentää purjehdittua matkaa tarkemmalla kryssillä. 

Kryssikulman voi määritellä kokemusasiantuntemuksella käsin tai käyttää valmiita polaaridiagrammeja käyttöjärjestelmästä, josta tieto löytyy noin 200 eri venemallista. Omaa menoa voi vertailla polaaridiagrammiin uusista Dashboard-näkymistä.

Raymarinen RealBathy -reaaliaikainen pohjankartoitus toimii, jos järjestelmässä on sonar- tai kalakaiku. Sovellus piirtää tarkat syvyyskäyrät reaaliaikaisesti ja nämä voi tallentaa muistikortille tulevaa käyttöä varten. Tämä ominaisuus toimii vain Axiom-malleissa.

Annapolis-käyttis toimii valmistajan mukaan entistä paremmin kosketuksella. Kahden sormen zoomaus ja raahaus ovat saaneet uutta pontta. 

Softassa on myös entistä parempi tuki lämpökameroille ja näiden AR-sovelluksille. Lisäksi Yamaha-moottoreiden omistajat ilahtuvat Command Link Plus -integraatiosta uudessa käyttöjärjestelmäversiossa. Kirsikkana kakussa on vielä DJI Mavic 2 -dronen yhteensopivuus sekä liuta muita uudistuksia.

Yhteensopivien monitoimiplottereiden omistajat voivat ladata uuden käyttöjärjestelmän Raymarinen sivuilta ilmaiseksi. 

www.raymarine.fi