Aqua superPowerin ja Yacht Club de Monacon (YCM) välisen yhteistyön tuloksena on syntynyt maailman suurin yhdelle laiturille asennettu julkinen sähköveneiden latausasema. Latausasemalla on sekä DC- että AC-latureita veneille. Aqua superPower vastasi Kempowerin latausratkaisujen toimittamisesta YCM:lle.

Vuonna 2019 Yacht Club de Monaco oli ensimmäinen venesatama maailmassa, jolla oli käytössään Aqua DC -venelaturit. Vuosittain järjestettävän arvostetun Monaco Energy Boat Challenge -kilpailun isäntänä YCM vei sitoutumisensa sähköveneilyyn askeleen pidemmälle toimimalla tänä vuonna tapahtuman teknisenä latauskumppanina yhdessä Aqua superPowerin kanssa.

“Merkittävä askel merenkulun sähköistämisessä”

Kempower ja Aqua superPower tekevät yhteistyötä auttaakseen vilkkaiden satamien ylläpitäjiä, kuten Yacht Club de Monacoa, vastaamaan sähköveneiden latausratkaisujen kasvavaan kysyntään. Kumppanit haluavat lisätä venelatauksen tuottavuutta ja tukea merenkulun sähköistymistä.

– Olemme sitoutuneita edistämään puhtaampaa ympäristöä ja työskentelemään päästöttömän liikenteen puolesta sekä maalla että merellä. Osallistuminen maailman suurimman yhdelle laiturille asennetun julkisen sähköveneiden latausaseman kehittämiseen on merkittävä askel merenkulun sähköistämisessä. Olemme ilolla mukana tässä hankkeessa, jonka tavoite on edistää veneiden sähköistämistä Euroopassa ja odotamme innolla yhteistyömme jatkumista Aqua superPowerin kanssa, Kempowerin toimitusjohtaja Tomi Ristimäki kertoo.

www.kempower.com