Hansen purjevenemallisto on viime aikoina uusiutunut perusteellisesti ja nopealla vauhdilla. Ensimmäinen, uutta mallisukupolvea edustava Hanse 460 esiteltiin vuonna 2022, ja viime vuonna vuorossa olivat Hanse 410 ja Hanse 510. Tänä vuonna Cannesin venemessuilla syyskuussa ensiesitellään Hanse 360, ja seuraava uutuusmalli tulee olemaan Hanse 590.

– Tavoittelemme yhteistyöllä Croatia Yachtingin kanssa sitä, että nykyiset ja tulevat asiakkaamme pääsisivät käyttämään ja kokeilemaan uusia Hansen venemalleja entistä enemmän. Yhteistyössä Croatia Yachtingin kanssa voimme tarjota mahdollisuuden tutustua huolellisesti tuotteeseen ennen mahdollista ostopäätöstä viikon mittaisen lomapurjehduksen muodossa, kuvailee HanSailin myyntijohtaja Sakari Kosunen.

Ensimmäinen Hanse 460 on tulossa kesällä Suomeen ja esitellään elokuussa Helsingin Lauttasaaressa järjestettävässä Uiva Flytande -venenäyttelyssä. Yhteistyön myötä HanSail laajentaa toimintaansa myös perinteisen venemyynnin ulkopuolelle.

– Toimimme jatkossa Croatia Yachtingin venevuokrauksen ja charter-palveluiden jälleenmyyjänä Suomessa, mutta yhtä lailla voimme jatkossa tarjota suomalaisasiakkaille myös palvelun, jossa heidän ostamansa vene voidaan sijoittaa Kroatiaan siten, että osa viikoista on veneen omistajan käytössä ja osa viikoista myydään edelleen tuottaen rahaa veneen omistajalle, HanSailin toimitusjohtaja Jere Kosunen kertoo ja jatkaa:

– Croatia Yachtingin kanssa voimme tarjota Kroatian parhailta paikoilta vuokralle yhteensä 180 erilaista venettä. Olemme itse olleet heidän tyytyväisiä asiakkaitaan jo aiemmin ja koemme yhteistyökumppanuuden tarjoavan mahdollisuuden kehittää toimintaamme merkittävästi.

www.hansail.fi