VG Boatsin uusi omistaja on Boat Store Finland Oy. Samalla VG Boats  laajentaa toimintaansa venekauppaan ja aloittaa AMT-, Saxdor- ja XO-veneiden myynnin Turun alueella ja pääkaupunkiseudulla.

Saxdorit ja XO:t myydään Mercury-perämoottoreilla varustettuina, AMT:n puolestaan Yamaha-moottoreilla. Mercuryn ja Yamahan lisäksi VG Boats toimii myös Suzuki-huoltoliikkeenä.

Boat Store Finlandin yritysryhmään kuuluu entuudestaan Yamaha Center -myymälät Turussa Raision ohitustien ja Vantaalla Kehä III:n varrella sekä Espoossa Länsiväylän kupeessa sijaitseva Keilalahti Marina.

VG Boatsin edustamat venemerkit tulevat esille Keilalahden koeajokeskukseen ja jatkossa VG Boats avaa oman showroomin myös pääkaupunkiseudulle. Turun seudulla venemyynti lähtee heti käyntiin VG Boatsin uudessa, 1 200 neliömetrin hallissa. 

VG Boatsin palveluihin kuuluvat jatkossakin moottoriveneiden telakointi, perämoottorien huollot, korjaukset ja asennukset, veneiden laite- ja moottoriasennukset, vesijettien huollot ja korjaukset sekä puu- ja lujitemuoviosien korjaukset.

www.vgboats.fi 

www.amtboats.fi 

www.saxdoryachts.com 

www.xoboats.com