Yamaha esitteli vuonna 2018 vesijeteissä ensimmäisen, 4,3-tuumaisen, ajonhallintajärjestelmän sisältävän kosketusnäytön, joka on tarjolla edelleen Yamaha VX-sarjan vesijeteissä. Vuosimallin 2022 päivitetty infotainment-järjestelmä sisältää uuden värillisen kosketusnäytön, joka on Yamaha SVHO-malleissa 7-tuumainen HO-malleissa 5-tuumainen.

Cruiser-mallien kosketusnäytön kautta ohjattava integroitu äänentoistojärjestelmä yhdistetään älypuhelimeen bluetooth-yhteyden avulla. Tällöin älypuhelimen puhelu- ja tekstivisti-ilmoitukset saadaan näkyviin suoraan vesijetin näyttöön.

Äänentoistolla varustetuissa FX-malleissa on lisäksi handsfree-puheluita tukeva älypuhelinyhteys, joten kuljettajat voivat puhua puhelimessa tai kuunnella musiikkia samalla kun älypuhelin on vesitiiviissä säilytystilassa.

Connext-infotainment-järjestelmässä on myös gps-karttatoiminto sekä aluerajoitukset. Kun lisävarusteena saatava karttakortti on asennettu, kuljettaja voi lisätä ja seurata reittipisteitä, tallentaa ja seurata ajoreittejä sekä rajata alueen, jolla vesijettiä voidaan käyttää.

Ajonhallintajärjestelmän avulla voidaan rajoittaa vesijetin huippunopeutta ja kiihtyvyyttä, joka helpottaa esimerkiksi wakeboardin vetämisessä ja polttoainekulutuksen optimointia pidemmillä matkoilla.

Järjestelmän näyttökielivaihtoehdot ovat englanti, ranska ja espanja.

https://www.yamaha-motor.eu/fi/fi/products/waverunners/