– Tarkasti ottaen Yamarin rantautui uudelleen Päijänteen rannalle Vääksyyn, sillä aloitimme Yamarinin myynnin jo vuonna 1994. Vuoden 2024 alussa avattavat aiempaa selvästi väljemmät toimitilat mahdollistavat jälleen tuotevalikoiman laajentamisen, toimitusjohtaja Janne Korhonen kertoo.

Suomen suosituimpiin moottorivenemerkkeihin kuuluva Yamarin tunnetaan erityisesti keulahytillä varustetuista daycruiser-tyyppisistä päiväretkiveneistä. Alumiinirunkoinen Cross-mallisto painottuu puolestaan avokeulaisiin bowrider-malleihin.

Uudet tilat Vääksyn eteläpuolella

Yamarinit ja Crossit tulevat myyntiin tammikuussa 2024 avattavaan Vääksyn Konepisteen uuteen vene- ja konekaupan keskukseen. Päijänteen länsipuolisen valtatie 24:n varrelta saadaan käyttöön kaikkiaan liki 5 000 neliötä hallitilaa uusille ja käytetyille veneille, mönkijöille ja moottorikelkoille.

– Sijainti on tärkeä asia sekä meille että asiakkaillemme, sillä vaivattomasti samalta tiskiltä hoidettavat säilytys, huolto ja rahoitus ovat nykypäivänä olennainen osa vene- ja konekaupan palvelua, Korhonen sanoo.

www.venekauppa.com