Perämoottoriveneiden suosion ja koon kasvu näkyy hyvin Beneteaun mallistossa, jossa alkaa olla täysin matkavenemäisiäkin perämoottorivenevaihtoehtoja.

Yksi niistä on alkuvuodesta esitelty Antares 11. Yli kymmenmetrisessä veneessä on kaksi tilavaa makuukajuuttaa, suihkukomerolla varustettu toiletti, kansisalonki ja pentteri sekä muunneltava avotila, joka voidaan varustaa avattavalla laitaterassilla. Ja kaksi perämoottoria, joiden yhteisteho voi maksimissaan olla 600 hevosvoimaa. Bensaa mahtuu mukaan 800 litraa, mikä riittänee noin 200 meripeninkulman matka-ajoon.

Mallivuodelle 2021 Antares 11:n saa myös yläohjaamolla varustettuna Fly-versiona. Sen sisä- ja kansitilat ovat ennallaan, mutta kattoterassi on hyödynnetty maksimaalisesti. Ohjaamon lisäksi flybridgeltä löytyy pöydällä varustettu sohvaryhmä, minkä jatkeena on vielä loikoiluun sopivaa aurinkotasoa. Virvokkeita voi poimia lisävarusteena saatavasta jääkaapista. 

Ylhäältä otetussa kuvassa havainnollistuu hyvin myös styyrpuurin kulkukansi, sisäohjaamon sivuliukuovi ja sen kohdalla oleva laitaportti sekä avotilan terassilaita. Lisävarustelistalta poimittava ankannokka ja jatketut uimatasot nostavat veneen kokonaispituuden yli 11,16 metriin. Jo kuivapaino nousee yli kuuteen tonniin, joten hevosvoimat tulevat tarpeeseen.

www.beneteau.com

www.boatstore.fi