Buster XL ja XXL V Max Edition -malleissa on perusmalleja sporttisempi ilme ja kattavampi vakiovarustus. Eittämättä varustelun kohokohta on peräti 16-tuumainen Buster Q -älynäyttö, jota ei ole aikaisemmin ollut tarjolla Buster Magnumia pienempiin veneisiin. Suuri kosketusnäyttö tuo kuljettajan näkökenttään niin veneen mittarit, veneilykartat kuin ajankohtaiset säätiedotkin. Lisäksi Q-älynäyttö toimii sekä radiona että mukana kulkeviin älylaitteisiin yhdistettynä musiikkisoittimena.

Muita V Max -mallien varustelisiä ovat Comfort-, Canvas- ja Entertainment-paketit sekä monikäyttöinen vetokaari. Paketit sisältävät istuin- ja selkänojapehmustesarjan, ajokuomun ja sekä vahvistimen ja kaiuttimet. 

Ulkonäköä ja värimaailmaa on sovitettu yhteen Yamahan V Max -perämoottorien teippauksen kanssa. Maalatun värirungon saa lisävarusteena, V Maxin punainen raita vesilinjan yläpuolella on vakiovaruste.

Molempien erikoismallien sielu on nelisylinterinen Yamaha V Max SHO -moottori. XL:ssä moottorina on VF115XA ja XXL:ssä VF150XA. Molemmat ovat nimellistehoaan tehokkaampia, ja niillä saavutetaan vakiomalleja parempi kiihtyvyys ja hieman suurempi huippunopeus. Ominaisuuksista on etua etenkin kun veneessä on raskas kuorma, esimerkiksi runsas kalastus- tai vesiurheiluvarustus.

www.buster.fi