Cybercatin mielestä Teslan futuristinen pick up Cybertruck on vain muutaman hassun komponentin päässä vesikulkuneuvosta eli amfibioautosta.
Yksinkertaistettuna esitetty idea on, että Cybertruckiin voi hankkia lisävarusteena ilmatäytteisillä ponttooneilla ja sähköperämoottoreilla varustetun katamaraanialustan, johon Cybertruck parkkeerataan ja integroidaan. Näin syntyy Cybercat, jota ottaa virran Cybertruckin akuista ja jota hallitaan Cybertruckin hallintalaitteilla. Sitten vain kiihdytetään vesille.
Jos tavallinen ei riitä, on tarjolla Cybercat Foiler. Kyllä, siinä on mukana vielä veteen taittuvat kantosiivet, joiden varaan se nousee vauhdin kasvaessa foilaamaan. Pienemmän kulkuvastuksen ansiosta huippunopeus nousee arviolta vähintään 35 solmuun ja toimintamatka 5–22 solmun nopeudella 115–65 meripeninkulmaan. Ilma kantosiipiäkin pääsee 22 solmua tai 100–40 meripeninkulman matkan 5–13 solmun nopeudella.
Moottorit ovat 50 kilowatin sähköperämoottoreita, ja niitä valitaan mukaan 2–5. Suorituskykyesimerkit on ilmoitettu täydellä viiden moottorin määrällä. Kun vesillä on kruisailtu tarpeeksi, voi Cybercatin purkaa osiin, tyhjentää ponttoonit, pakata Cybertruckin lavalle ja suunnata kohti seuraavaa vesistöä.
Lavaa voi hyödyntää muillakin tavoin, kuten vaikkapa kalastus- tai ulko-oleskelutilana, tai kattaa se kajuutaksi. Oheinen kuva ei tosin vielä kerro, kuinka sinne oikein matkustamosta pääsee, mutta se lienee ratkottavista ongelmista niitä pienimpiä.
Hinnatkin on jo olemassa, ja niiden kerrotaan asettuvan kokoonpanosta riippuen 23 000 ja 43 000 dollarin väliin. Sähkökulkuvälineiden lanseerauskaavasta poiketen Cybercatia ei voi vielä varata varausmaksulla, mikä kielinee siitä että tuotekehitys ja tekniset ratkaisut ovat vielä ideointiasteella. Hintaankin kannattanee siksi suhtautua tietyin varauksin. Nyt mitataan vasta yleisön kiinnostusta, mutta sitä tehdään Cybercatin mukaan tosissaan eikä kyse ole vitsistä.