Oikeastaan kyse on uudesta versiosta, sillä tammikuussa Düsseldorfin venemessuilla esiteltävä D50 Coupe perustuu pitkälti kahden vuoden takaiseen D50 Openiin. T-topilla varustettuun avomalliin verrattuna Coupe-version tärkein ero on kattoon asti yltävien tuuli- ja sivulasien suojassa oleva ohjaamo.

Muuten vene on pitkälti ennallaan mutta ihmeteltävää silti riittää. Kahdella puolivälin portaalla varustettu runko on suunniteltu perämoottoreille, joita on perän kookkaan aurinkotason alla piilossa kaksi, kolme tai neljä. Minimiteho on messevät 1 200 (2 x 600, 3 x 400 tai 4 x 300 hv) ja maksimiteho 1 800 hevosvoimaa (3 x 600 tai 4 x 450 hv). 1 500-litrainen polttoainetankki hupenee siis tarvittaessa nopeasti.

Keulakannella kannattaa kiinnittää huomiota aurinkotasoon, joka on itseasiassa merivedellä täytettävissä oleva allas. Kannen alle on tarjolla monta tilaratkaisua, kombinaatiot vaihtelevat kahden ja kolmen makuukajuutan sekä yhden tai kahden toiletin välillä. Erikoisin vaihtoehto on keskiveneen oleskelutilasta makuukajuutaksi muuntuva vaihtoehto, jonka keskiössä on sohvaksi ja pöytädivaaniksi jaettavissa oleva parivuode.

www.deantonioyachts.com