Mallinumeron mukaisesti ohjaushytillä varustettu C 7 rakentuu Falcon BR 7 -bowriderin kanssa samalle rungolle. Runko on nousulistaton, mikä vaikuttaa positiivisesti sekä mukavuuteen että melutasoon.

Lujitemuovinen kansimuotti on lainattu sellaisenaan suositusta Bella 620 C -mallista. Sen Totalveneen koeajojutun voit lukea tästä

Ensimmäisten ajokuvien perusteella 620 C:n hytti ja kansimuotti istuu alumiinirungon päälle nätisti. Hopeanharmaana hohtava alumiinirunko saa Falconin ohjaushytin näyttämään  Bellan vastaavaa matalammalta ja pidemmältä, vaikka mitat ovat identtiset.

Tilankäytöllisesti Bellasta tuttu ohjaushytti on etevä. Istumapaikkoja on maksimissaan kuudelle, mikä on kuusi metristen ohjaushyttiveneiden kokoluokassa hyvä määrä. Neljän istuttavat laitapenkit voi muuntaa myös kahden ajosuuntaan istuttaviksi penkeiksi tai pedata parivuoteeksi.

Falcon C 7:n vakiovarustukseen kuuluu muun muassa trimmitasot ja alumiininen turkkilevysarja. Kuvassa näkyvä taka-avotilan kalastuskaidevarustus tulee löytymään lisävarustelistalta.

Ohjaushytin molemmilla puolilla on toimivan kokoiset avotilat. Taka-avotila on suurempi, ja se soveltuu kokonsa ja varusteltavuuden puolesta hyvin myös uistelukalastuskäyttöön. 

Moottorivalikoima tulee Mercurylta. Vaihtoehtoja on kolme, 115, 150 ja 175 hevosvoimaa. Viimeksi mainittu kuuluu Mercuryn uusien V6-moottorien sarjaan.

Alumiinirunko-lujitemuovikansirakenteisten ohjaushyttiveneiden segmentissä Falcon C 7 on mielenkiintoinen tulokas, sillä se asemoituu kahden suositun kilpailijan väliin. Falcon C 7 on hieman suurempi ja kalliimpi kuin Yamarin Cross 60 C mutta pienempi ja edullisempi kuin Buster Cabin.

www.falconboats.fi