Faster dominoi keskipulpettiveneiden myyntitilastoja, joten ei ole ihme, että uudesta 570-malliparista ensin näytetään CC-versio. Kuvat kertovat entistä jykevämmästä tuulilasista, joka on valmistettu aidosta lasista. Tuulilasinpyyhkimen saa lisävarusteena.

Ulkonäköä on päivitetty tähän päivään värimaailmaa yhdenmukaistamalla ja tyyliä hiomalla. Esimerkiksi tuulilasin karmit ja veneen kaiteet sekä rotaatiomuovista valmistetut osat kuten penkit ja pulpetin runko ovat nyt mustia. Istuimien lisävarusteena saatavat pehmusteet voi valita joko musta-harmaina tai raidallisina.

Sisälaidoissa kulkee tuttuun tapaan Fastereille tyypilliset alumiinikiskot, joihin kalusteita ja varusteita voi kiinnittää ja irrottaa tarpeen mukaan. Tarjolla on esimerkiksi erikokoisia istuinlaatikoita ja erilaisia säilytystilaratkaisuja. Vakiona 570 malleissa on kaksi keskikokoista istuinlaatikkoa, jota muodostavat irrotettavan peräpenkin.

570 SC -mallissa laidoille sijoitettujen pulpettien välissä on kiinteä, yksiosainen väliovi, joka uudessa 570-mallissa on varustettu kaasujousella.

Uudet 570-mallit korvaavat Fasterin mallistossa nykyiset 560-mallit. Rungon mitoissa suurin muutos on reilulla kymmenellä sentillä kasvaneessa pituudessa. Kokonaispituus on kasvanut enemmän, sillä 570-mallit ovat saaneet rungon jatkeeksi uudenlaiset uimatasot, jotka nostavat kokonaispituuden 6,15 metriin. Leveys ja paino ovat ennallaan 2,2 metrissä ja 620 kilossa.

Moottorin tehoalue on 80–115 hevosvoimaa, paketit muodostetaan tuttuun tapaan Hondan perämoottoreilla. Tehokkaimmalla vaihtoehdolla huippunopeus nousee 38 solmuun. Kantavuus on kasvanut kahdeksaan henkilöön.

Runko on nousulistaton, mikä takaa Fastereille ominaisesti tasalaatuiset hyvät ajo-ominaisuudet. Ohjaamon ergonomiaa kerrotaan parannetun entisestään, ja uudessa kojelaudassa on tilaa jopa 12-tuumaiselle näytölle. Vakiovarusteisiin kuuluu yhdeksäntuumainen. Uutuuksien hinnat julkistetaan lähempänä ensiesittelyn ajankohtaa.

www.faster.fi