T9 Gulf Edition täydentää Finnmasterin suosittua daycruiser-mallistoa ja sen T9-lippulaivasarjaa. Vene on suunniteltu aurinkoisiin olosuhteisiin ja korkeisiin lämpötiloihin, joten sisätilojen pinnat, kuten ohjauspulpetti, avotilan pöytä ja pentterin kannet ovat valkoisia. Myös varustuksessa on paljon eroja vakiomalliin.

Ulkoisesti merkittävin ero on auringolta suojaava T-top-katos. Tehokas ilmastointilaite pitää puolestaan sisätilat miellyttävän viileinä. Muita verottomana noin 100 000 euron Gulf Edition -paketin lisävarusteita ovat muun muassa toinen 16 tuuman plotteri, tutka, Yamahan autopilotilla varustettu joystick-ohjaus, sähköinen keula-ankkurivinssi, Fusion Premium -audiojärjestelmä, kaksi lisäjääkaappia, taulu-tv, mikroaaltouuni, keulakannen aurinkopatjat sekä tehokas 2 kilowatin invertteri ja kaksi litium- ja kaksi AGM-akkua (yhteensä 480 Ah), jotka takaavat riittävästi virtaa myös silloin kuin vene ei ole kytketty maasähköön.

Dubai International Boat Show tuo hyvän alustan esitellä Finnmaster mallistoa. Dubain veneilypiireissä erittäin hyvin tunnettu F1-veneiden kaksinkertainen maailmanmestari Sami Seliö toimii Finnmasterin edustajana ja brändilähettiläänä. Seliöllä sekä hänen Sharjah Teamilla on vahva kokemus veneistä ja niiden toimintakyvystä Lähi-Idän ääriolosuhteissa.

Finnmaster Boats Oy on yksi Suomen ja Pohjoismaiden suurimmista ja nopeimmin kasvavista vapaa-ajan veneiden valmistajista, joka tuottaa lujitemuovi- ja alumiiniveneitä kolmella tuotemerkillä: Finnmaster, Husky ja Grandezza. Terra Patris -monialakonserniin kuuluva Finnmaster on perheyhtiö, jonka juuret ovat veneenrakennusperinteestään tunnetulla Pohjanmaalla. Yhtiön tehtaat sijaitsevat Kokkolassa, Kalajoella ja Sammatissa ja se työllistää yli 200 henkilöä.

www.finnmaster.fi