GS 60 LC:n runko on piirretty mahdollisimman tilavaksi, kuten nykymuodin mukaista on. Kansi on suunniteltu yhteen tasoon, joka helpottaa liikkumista. Ruffi on varsin matala, mutta sisätiloihin pääsee yllin kyllin luonnonvaloa runkoikkunoista. 

Veneen saa varustettuna kiinteällä targakaarella tai ilman. Kaikissa versiossa avotilaa on riittävästi. Välimerelliseen tyyliin auringonottopaikat ovat tärkeä myyntivaltti, GS 60:ssäkin niitä on kaksi kooltaan vähintään valtavaa: yhdet ruffin päällä sisäänkäynnin molemmin puolin ja yksi keulassa maston etupuolella.  

Sisätiloissa on veneen koon ja rungon muotoilun ansiosta varsin avaraa. Salonkiin mahtuu isompikin poppoo, ja vakiovarusteena oleva täyskorkea jääkaappi pitää virvokkeet kylmänä. Pentteri on salongin etupuolella. 

Keulassa on omistajan sviitti, jossa on ympärikäveltävä peti. Toiletti ja suihku ovat hieman poikkeuksellisesti hytin etupuolella. Järjestely tuo hieman yksityisyyttä, sillä miehistön tilat ovat keulapiikissä. Veneen takaosassa on kaksi runsaan kokoista kabiinia herrasväen vieraille. Styyrpuurin puolelle voi valita joko suuremman takakajuutan oman toilettitilan tai kerrosvuoteilla varustetun kolmennen vierashytin.

GS 60 LC:n tuplaruorit konsoleineen on sijoitettu verraten taakse. Samoin kaikki säätököydet on vedetty taakse saakka, niin ettei purjehdus turhaan haittaa oleskelua. Veneen vakiovarusteena on läpilatoitettu rullaiso, joka toimii hydraulisesti. Keulapurje on mallia itseskuuttaava ja avotuulelle veneen puukspröötiin saa kiinni jos jonkinlaista leijaa. 

Grand Soleil on liikkeellä todella hyvissä ajoin, sillä GS 60 LC esitellään näillä näkymin suurelle yleisölle mallivuoden 2026 uutuutena vasta Cannesin venemessuilla syksyllä 2025. 

www.grandsoleil.com

www.aquastore.fi