Kuten aikaisemmatkin uuden sukupolven Hanset, myös 360:n on suunnitellut Berret-Racoupeau. Hansen uutuudet ovat tunnettuja tilavista rungoistaan ja varsin menevistä purjehdusominaisuuksistaan, eikä valmistajan mukaan uusi 360:nen, joka on muuten oikeasti 39-jalkainen, tule olemaan poikkeus linjasta.

Uudessa Hansessa on kohtalaisen terävät palteet, jotka erottuvat varsinkin veneen perässä ja keulassa. Tämä antaa veneelle varsin urheilullisen ulkonäön. Hansen 360 on kaksijakoinen monen muun nykypurren tavoin – vedenalainen profiili on optimoitu purjehdusominaisuuksille ja veden päällinen osa taas mahdollisimman tilavaksi.  Suuret syvennyksissä olevat runkoikkunat kertovat veneen varsinaisesta käyttötarkoituksesta, joka on hauskanpito ja oleskelu vesillä.

Hansen on kiinnittänyt uudessa 360:ssä paljon huomiota veneen hallittavuuteen pienellä miehistöllä. Kaikki nostimet ja säätököydet on tuotu ruorimiehen ulottuville, minkä ansiosta 360 on purjehdittavissa myös yksin. Perinteisen dieselpropulsion vaihtoehdoksi tulee suuremman Hanse 410:n tavoin sähkövaihtoehto. 

Hanse 360 esitellään suurelle yleisölle ensi syyskuussa Cannes Yachting Festival -messuilla.

www.hanseyachts.com

www.hansail.fi