Muiden uusimpien Hanse-mallien (360, 410, 460 ja 510) tavoin 590:n on piirtänyt Berret-Racoupeau ja uutuusveneen linjat ovat sitä myöden modernilla tavalla kohdallaan. Vene on suunniteltu suorituskykyiseksi matkapurreksi, eikä valmistajan lupausta vikkelyydestä ole syytä epäillä.

Nykymuodin mukaisesti rungon tilavuus on maksimoitu ja samalla saatu veneeseen ruhtinaalliset sisätilat. Hanse lupailee millä tahansa mittapuulla tolkuttoman kokoista omistajan sviittiä, eikä sisätiloissa muutenkaan ei ole tarvinnut puristaa viimeistä neliötä. Tilaratkaisu ja -vaihtoehdot paljastetaan myöhemmin kesällä.

Kannella on myös tilaa temmeltää, ja se voidaan todeta jo julkaistusta kuvastakin. Koska veneen perä on lähes maksimileveyden mittainen, on istumakaukalossa tai pitäisikö sanoa ulko-oleskelualueella tilaa todella isolle seurakunnalle. Jos veneen tilaaja on huolissaan vieraiden viihtyvyydestä, tarjoaa Hanse optiona kovaa biminiä suojaamaan kipparia ja miehistöä. Rantaleluille löytyy tilaa peräkannen tallista, jonka luukku aukitaitettuna muodostaa suuren uimatason. 

Hanse 590 esitellään suurelle yleisölle tämän vuoden syyskuussa järjestettävillä Cannes Yachting Festivaleilla, mutta tarkempia tietoja uudesta lippulaivasta julkaistaan jo sitä ennen. Jäämme kuulolle.

www.hanseyachts.com

www.hansail.fi