410:nen nostoköliversio on valmistajan mukaan ainoa 40-jalkainen suuremmassa mittakaavassa sarjatuotettu vene, jossa tämä uusia vesiä avaava ratkaisu on. Nostoköli alas laskettuna veneen syväys on sama kuin Class 40 -kilpaveneiden eli 3 metriä. Köli ylhäällä vene vaatii vain 1,37 metriä vettä.

Nostoköli on swing-mallinen, joka aiheuttaa vain pieniä muutoksia sisätiloihin. Muutokset näkyvät vain tarkkasilmäisimmille salongin keskiosassa. 410-malli nostokölillä on saatavilla sekä kahden että kolmen kajuutan pohjaratkaisulla.

Sun Fast 3300 on ultramodernin näköinen raaseri kaikenlaiseen kilpailemiseen. Sen runko on kevyttä ja jäykkää laminaattia ja materiaalivahvuudet on tietokoneoptimoitu kuormituksen mukaan.

Veneessä on tuplaperäsimet ja suora bulbiköli. Valmistajan mukaan vene soveltuu yksin-, kaksin- ja täysmiehitettyyn kisaamiseen yhtälailla. Veneen köli on melko takana, joka mahdollistaa maston siirtämisen taaemmaksi, suuremman keulakolmion ja helpommin hallittavan lattapääisopurjeen. Purjeala on valmistajan ilmaisun mukaisesti riittävä – asia, jota ei tohdi kuvista päätellen epäillä.

Raaserissa on myös sisätilat ja nukkumapaikkoja puolelle tusinalle hengelle. Mukavuus on makuasia, mutta sisäratkaisu palvelee varmasti veneen käyttötarkoitusta mainiosti. Kannen design on radikaalin yksinkertainen. Siinä on keskitytty vain olennaiseen.

Sitloodaa hallitsee pitkä komposiittipinna jatkovarrella sekä täysleveä levankikisko. Fokan jalustusta säädetään poikittaisilla jaluskiskoilla. Vinssejä on neljä.
Veneen hinta riippuu varustuksesta. Maahantuoja auttaa mielellään löytämään parhaan varusteratkaisun.

www.jeanneau.com

www.aquastore.fi