Uusi näyttö on Orcan mukaan erinomaisen kirkas. Sen kirkkaudeksi ilmoitetaan 1 000 nitiä, minkä pitäisi riittää katseluun myös suorassa auringonvalossa. Auringonvalon lisäksi näyttää kestää hyvin korkeita lämpötiloja ja siinä on nopea virkistystaajuus. Orcan näyttö on yhteensopivaa polarisoitujen aurinkolasien kanssa.

Kymmentuumainen Orca Display 2 pyrkii kilpailemaan veneilykäytössä iPadien ja muiden tablettien kanssa. Normaalin tabletin suurin haaste veneessä on paitsi vedenkestävyys myös niiden herkkyys kuumenemiselle suorassa auringonvalossa lämpiminä päivinä. Orcan mukaan uusi Display 2 -näyttö kestää lämpötiloja -15:sta aina +55°C:een saakka. 

Uusi näyttö on myös valmistajan mukaan 60 prosenttia nopeampi kuin alkuperäinen Orca Display. Näytön sydämessä sykkii kahdeksanytiminen keskusyksikkö 2,2 gigahertsin maksimitaajuudella. Näyttöä ohjaa erillinen kaksiytiminen näytönohjainpiiri.

Orca Display 2 tulee ennakkotilattavaksi 2023 ensimmäisellä neljänneksellä. Ensimmäisen sukupolven Orcan hinta on noin 1 500 euroa, joten kakkossukupolven hinnan voi uumoilla olevan samoilla haminoilla.

www.getorca.com