Alunperin vuonna 2012 esitelty Sargo 36 on ollut valmistajalleen menestys. Mallia on valmistettu jo 80 kappaletta ja vauhti on kiihtyvä. Tulevan vuoden tuotannoksi on kaavailtu 20 venettä. Vauhtia antaa uudistuminen.

Rungoltaan 36 on ennallaan, mutta kansi ja hytti on uudistettu kokonaan ja sisustusta hiottu entistäkin toimivammaksi. Ulkoisesti selkein ero edeltäjään on entistä kiilamaisempi hytin kylkilinja ja uudenlainen ikkunaprofiili. Myös kaiteet on uudistettu ja taka-avotilan sohvia suurennettu. Keulakannen kansiluukku on puolestaan upotettu kannen tasoon, mikä mahdollistaa keulakannen varustamisen aurinkopatjalla.

Tilaratkaisun pääpiirteet ovat ennallaan. Ohjaushyttiin pääsee kolmella sivulla olevista ovista. pentteri on pitkittäin paapuurin laidalla ja iso kulmasohva styyrpuurin puolella. Katossa on kookas liukuluukku.

Ohjaushytin alla olevaan makuukajuuttaan kuljetaan u-sohvan päätyyn avautuvasta portaikosta. Luonnonvaloa tuo entistä suurempi tuuletusluukulla varustettu ikkuna. Kajuutassa on entiseen tapaan yksi 120 cm ja yksi 70 cm leveä vuode, jotka voidaan yhdistää täytepatjalla jopa 230 cm leveäksi jättivuoteeksi.

Keulakajuutassa on saarekemallinen parivuode ja privaattiovi kuiva- ja märkätiloihin jaettuun toilettiin. 

Uutena vaihtoehtona venettä tarjotaan myös täysin tiikittömänä. Silloin ulkopinnoissa käytetään synteettistä Flexiteekiä ja sisätiloissa vaaleaksi laseerattua tammea. Tuttuun tapaan kattoluukullisen vakiomalli rinnalle tarjotaan yläohjaamollista Fly-versiota ja molempia saa myös Explorer-malliversioina.

www.sargoboats.fi