Scanstrut on julkistanut Qi-sertifioidun ROKK Wireless -latausalustan ja samalla sen, että alusta tulee ensimmäisenä vakiovarusteeksi kaikkiin uusiin Hanse-purjeveneisiin. Scanstrut on tunnettu erityisesti veneisiin ja veneilijöille suunnattujen erilaisten koteloiden, telineiden, pidikkeiden ja mobiililaitteiden lisävarusteista valmistajana.

ROKK Wireless on vedenpitävä 12/24 voltin langatton latausasema. Laitteen markkinoilletulo osuu samaan aikaan, kun yhä useampi mobiililaite tukee langatonta latausta. Tuote on otettu markkinoilla vastaan innostuneesti ja jakelusopimuksia on jo 36 maassa, Suomi mukaan lukien.

 Hanse puolestaan otti ROKK-latausaseman veneidensä vakiovarusteeksi, koska he näkevät sen palvelevan paitsi asiakkaita, myös henkivän edistyksellisyyttä, josta valmistaja haluaa olla tunnettu. 

ROKK on täysin vedenpitävä, suljettu järjestelmä. Sitä on saatavana kolmena eri mallina, joiden erona on asennustapa. Laite voidaan mallista riippuen asentaa vaihtoehtoisesti olemassa olevan, vaatimukset täyttävän pinnan alle, normaalina pinta-asennuksena tai asennuskehyksen sisällä. Suositushinnat eri malleille ovat mainitussa järjestyksessä 75, 80 ja 87 euroa.

www.scanstrut.com 

www.maritim.fi