Hawk on ollut osa Silverin venemallistoa sen perustamisesta saakka. Uusi, helmikuussa Vene 19 Båt -messuilla yleisölle lanseerattava Hawk edustaa suosikkimallin kolmatta sukupolvea.

Hawkin kohdalla uudistus ei ole vähäinen, vaan uuteen mallisukupolveen siirrytään laittamalla runkoa myöten kaikki uusiksi. Vaikutteita tosin on otettu muista uuden sukupolven Silvereistä, viime vuonna esitellystä Foxista ja parin vuoden takaisesta Eaglesta. Kaikki kolme mallia ovat syntyneet Silverin oman tuotekehitystiimin ja suunnittelutoimisto Navia Designin yhteistyön tuloksina. Uusi, yhtenäinen ilme toistuu etenkin rungon ja tuulilasin muodoissa.

Uusi Hawk tulee markkinoille suosittuna BR-versiona. Pulpettien väliovi on luonnollisesti mukana jo vakiovarusteena. Keulassa on keskikäytävän molemmile sivuille hevosenkengän muotoon kaartuva penkki, jonka alla on runsaasti säilytystilaa. Keulakannen alla on helppokäyttöinen avoin köysilokero. Keulaan saa lisävarusteena istuinpehmusteet sekä penkin aurinkotasoksi täydentävän patjan.

Silverin Y-sarjan veneille tuttuun tapaan Hawkin kansimuotti on lujitemuovia. Lattialle Hawkiin tulee vakiovarusteena alumiininen turkkilevysarja. Peräpenkki avautuu Foxin tapaan kokonaisuudessaan. Sen alla on paikka lisävarusteisiin kuuluvalla kuomulle sekä säilytystilaa. Pääsäilytystilojen luukkuihin saa lisävarusteena Abloy-lukkosarjan.

Kojelautaan asennetaan jo tehtaalla vakiovarusteena Raymarinen 9-tuumainen Axiom-monitoiminäyttö, joka liitetään NMEA-yhteydellä moottorin. Moottorivaihtoehtoja on kolme, 60-, 80 tai 100-hevosvoimainen Honda. Myynnin odotetaan painottuvan tehokkaimpaan vaihtoehtoon. Pakettihintoja ei ole vielä vahvistettu.

Runkomitoiltaan uusi Hawk on lähellä edeltäjäänsä, mutta tilankäyttö on tehostunut esimerkiksi entistä pystympien laitojen ansiosta, joten sisätiloissa luvataan olevan uudenlaista väljyyttä. Kokonaispituudeltaan uusi Hawk on siinä vakiovarusteena olevien lisäuimatasojen ansiosta 30 senttiä edeltäjää suurempi.