Käytännössä A-mallit korvaavat AP-mallien rinnalle myyntiin jääneet edellisen sukupolven lisäkirjaimettomat DF150- ja DF175-mallit. Niihin verrattuna A-malleissa on uudelleen muotoiltu ja 3D-logoilla varustettu koppa ja muutamia teknisiä parannuksia, kuten Suzukin Lean Burn -laihaseosteknologia.

Parantunutta hyötysuhdetta kuvaa perinteisellä epäsuoralla polttoaineensuihkutuksella varustetuksi moottoriksi korkea 10,2:1 puristussuhde. Suzuki ilmoittaa DF175A:n olevan 14 prosenttia ja DF150A:n 7 prosenttia edeltäjiään taloudellisempia.

Lisävarusteena A-malleihin saa muun muassa uistelunopeudensäätimen sekä nappikäynnistyksen, josta Suzuki käyttää nimeä Suzuki Easy Start System. Moottorin väriksi voi valita joko Suzukille tyypillisen Pearl Nebular Black -mustan tai Cool White -valkoisen.

Valkoisten moottorien valikoima laajenee mallivuodelle 2019 entistä pienempiin teholuokkiin, sillä jatkossa myös pienet DF6A, DF9.9B, DF15A ja DF20A ovat saatavina viileän valkoisina.

Uusien moottorivaihtoehtojen lisäksi Suzuki on lanseerannut myös uuden omissa nimissä markkinoitavan monitoiminäytön. Nykytyylin mukaan kyse on reunasta reunaan lasisesta kosketusnäytöstä, jolla voidaan esittää ja hallita monipuolisesti erilaista moottorinvalvontaan, navigointiin ja veneen varusteisiin liittyvää dataa. Kokovaihtoehtoja on neljä, 7-, 9-, 12- ja 16 tuumaa.

www.suzuki.fi