Uuden veneen on piirtänyt German Frersin perinteikäs argentiinalaistoimisto maestron itsensä johdolla. Vene on moderni, mutta ei häiritsevällä tavalla.

Maksimileveys ulottuu lähes perään saakka ja tuo lisää tilaa sekä kannelle että veneen sisätiloihin. Kansi on selkeä, keulakansi on tasainen mastolle saakka. Maston takaa kohoaa matala ruffi, joka jatkuu istumakaukalon laitoina.

Perämiehellä on ruorit molemmin puolin venettä ja kippari on hieman erillään viulut maksavasta porukasta. Ohjauspisteiden takana on laaja peräkansi valinnaisille iloittelumuodoille. Peräpeili aukeaa laajaksi uimatasoksi ja sen takaa löytyy säilytystilat 4,5 metriselle tenderille ja muille vesileluille. Pietarsaaressa tehtävät veneet on tehty kauttaaltaan hiilikuitulaminaatista.

Sisätilat tehdään aina omistajan toiveiden mukaan. Normaalisisutuksessa on omistajan tuplahytti veneen peräosassa ja 4 muuta kahden hengen hyttiä vieraille ja lisäksi kaksi miehistyöhyttiä keulassa, jossa myös on veneen keittiö.

Veneeseen on saatavilla nostoköli, joka vähentää syväystä 5,5 metristä 3,5 metriin. Swan 120 on aina varustettu tuplaperäsimillä.

Swaniin on saatavissa optiona hydraulisesti toimiva, keulakannen alle taittuva ankkurointinokka. Keulassa on säilytystilaa purjeille ja muulle varustukselle. Veneen standardiriki koostuu isopurjeesta, fokasta ja staysailista. Saatavilla on myös kilpariki, jossa isopurje on lattapäinen ja muukin arsenaali urheilullisempaa sorttia.

Veneessä on valmistajan mukaan riittävästi tankkitilaa sekä vedelle että polttoaineelle. Veneen apukone on vakiona peräti 450 hevosvoimainen. Koko komeuden hinta riippuu pitkälle tilaajan mieltymyksistä ja optiolistan ruksien määrästä. Lisätietoja saa Nautorilta.

www.nautorsswan.com