Sivustolla 76 vierailijaa

19.04.2024

Perämoottoriosia vieneen järjestäytyneen rikollisorganisaation jäseniä kiinni – Osa satojen tuhansien eurojen arvoisesta rikoshyödystä saatu takavarikoitua

Länsi-Uudenmaan poliisi yhteistyössä Tullin kanssa on saanut kiinni Etelä-Suomessa perämoottorivarkauksia tehtailleita henkilöitä ja saanut takavarikoitua osan saaliista.

08.03.2024

Suomen Venehuolto ja Inhan Tehtaat aloittavat huoltoyhteistyön – Suomen Venehuollosta Buster-, Yamaha- ja Cross-veneiden virallinen huoltoyhteistyökumppani

Suomen Venehuolto (SUV) ja Buster-, Yamarin- ja Cross-veneitä valmistava Inhan Tehtaat ovat aloittaneet huoltoyhteistyön Uudellamaalla.

02.02.2024

Veneet tehokkaamman jätehuollon piiriin – Muoviveneiden kierrätyksessä on parantamisen varaa

Ympäristöministeriön selvityksen mukaan rannoillamme on kymmeniä tuhansia veneitä, jotka sopisivat kierrätettäväksi eri tarkoituksiin. Tehokkaamman kierrätyksen esteenä ovat puutteellinen ohjeistus ja kustannukset.

11.01.2024

Poliisi pyytää havaintoja perämoottorivarkauksista Kirkkonummella – Telakoitujen veneiden perämoottoreista varastettin yhdeksän alaosaa

Yhdeksästä moottorista varastettiin loppuvuodesta kalliita osia talvisäilytyspaikalla. Länsi-Uudenmaan poliisi kehottaa välittämään havainnot vihjesähköpostiin tai -puhelimeen.

21.11.2023

Poliisi tutkii useita veneisiin kohdistuneita varkauksia – Talvi toi tapahtumia veneiden talvisäilytyspaikoille

Poliisin viikkotiedotteessa kerrotaan, kuinka veneet kiinnostavat varkaita talvellakin.

08.09.2023

Tolkkisten telakalle uusi säilytyshalli – Nyt tarjolla myös edullisempaa kylmää telakointitilaa

Uudessa BestHall Oy:n toimittamassa 1 500 neliömetrin säilytyshallissa on ilmankuivaimet muttei lämmitystä.

01.07.2023

Suomen Venehuolto 10 vuotta – Aloitti 1.7.2013 Volvo Pentan keskuskorjaamona ja maahantuojana

Suomen Venehuolto jatkaa Volvo Pentan pitkiä perinteitä Helsingin Lauttasaaressa.

20.02.2023

Vesijärven palvelut paranevat entisestään – Niemen satamaan uusi venemyymälä ja palvelupiste

Lahden Konepisteen uusissa tiloissa myydään kotimaisia AMT- ja Falcon-veneitä ja Mercury-perämoottoreita sekä huolletaan Yamaha-, Mercury- ja Honda-perämoottoreita.

06.02.2023

Suomen Venehuolto on avannut noutoautomaattipalvelun – Joustavampaa ja laadukkaampaa palvelua

Helsingin Lauttasaaressa toimiva Suomen Venehuolto Oy (SUV) on ottanut käyttöön korjaamopalveluiden joustavuutta parantavan noutoautomaatin.

17.01.2023

“Rannikolla ja saaristoalueilla on kauhea pula veneiden talvisäilytykseen käytettävistä maista” – Suomeen rantautunut varastointiyritys etsii talvisäilytyspaikkoja veneille

Varastoinnin airbnb:ksi itsensä luonnehtiva Storage365.fi etsii varastotoimintaan sopivia tiloja maanlaajuisesti. Kelkkaan hyppääville kiinteistönomistajille luvataan säännöllisiä lisätuloja.