Juha Lehtola toimi Inhan Tehtaiden toimitusjohtajana jo vuoden 2016 tammikuussa, kun Yamaha Motor Europe osti Buster-veneitä valmistavan Inhan Tehtaat Fiskarsilta. Heinäkuussa 2017 Yamaha vahvisti asemaansa Pohjoismaiden venemarkkinoilla ostamalla Keskolta Yamarin- ja Cross-venemerkit, joiden valmistus ja markkinointi siirtyi Inhan Tehtaille.

Inhan Tehtaiden uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetty Christopher Sjöblom siirtyy tehtävään Tukholmasta, jossa hän on johtanut viimeiset viisi vuotta menestyksekkäästi Yamaha Motor Scandinavian Marine-osastoa. Sitä ennen hän on toiminut Inhan Tehtaiden myyntijohtajana. Sjöblom jatkaa Inhan Tehtaiden liiketoiminnan laajentamista Yamaha Motor Europen täydellä tuella.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että voimme jatkaa Christopherin kanssa alumiiniveneiden markkinajohtajan aseman vahvistamista. Odotamme myös, että Yamarinin menestystarina Pohjoismaissa voi laajentua muualle Eurooppaan tiiviissä yhteistyössä Yamahan ja Yamaha-perämoottorien kanssa, sanoo Yamaha Motor Europen Marine-osaston johtaja Fabrice Lacoume.

www.buster.fi 

www.yamarin.com 

www.cross.boats