Suomalaisen venevalmistaja Saxdor Yachtsin oma myyntitiimi on joulukuun alusta alkaen vastannut itse myös Saxdorien vähittäiskaupasta Suomessa. Samalla aiemmin voimassa ollut jälleenmyyntisopimus Turun ja pääkaupunkiseudun alueella toimineen VG Boatsin kanssa on päättynyt. Laadukkaiden jälkimarkkinointipalveluiden tuottamiseksi asiakkaille Saxdor on solminut uuden yhteistyösopimuksen Helsingissä ja Turussa toimivien kumppanien kanssa. 

– Me haluamme testata uutta bisnesmallia, jossa venevalmistaja palvelee myynnissä suoraan asiakkaita. Tämä lähestymistapa tuo meidät Suomessa lähemmäs loppukäyttäjiä ja mahdollistaa laadukkaan asiakaskokemuksen toteuttamisen. Meillä on käytössämme uudet merelliset toimitilat Helsingin Ruoholahdessa, jossa veneranta on vain 20 metrin päässä sisäänkäynnistä, kertoo Saxdor Yachtsin toimitusjohtaja Erna Rusi.

Kuluttajamyyntikanavan strategisen muutoksen myötä Saxdorin tavoitteena on saavuttaa vahva jalansija etenkin 32–40-jalan kokoluokassa, jossa Saxdor tähtää Suomessa 10–20 veneen vuosimyyntiin. 

– Odotamme innolla kotimarkkinoiden asiakkaiden kohtaamista sekä mahdollisuutta tarjota yksilöllistä ja ensiluokkaista asiakaspalvelua. Toivotamme kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi Saxdor-perheeseen, jatkaa Saxdor Yachtsin myyntipäällikkö Jon Hautamäki.

Saxdor Yachts osallistuu Helsingin Vene 24 Bät -messuille helmikuussa omalla osastolla, jossa esitellään useita 320- ja 400-sarjan malleja.

www.saxdor.com