Suomen Venehuolto (SUV) toimii Helsingin Lauttasaaressa yhä samassa paikassa, mihin Volvo rakennutti vuonna 1973 kiinteistön Volvo Penta merimoottorikorjaamolle ja varaosamyynnille. SUV on toiminut perustamisestaan lähtien Volvo Penta -merimoottorien, -vetolaitteiden ja -aluperäisvaraosien maahantuojana ja keskuskorjaamona sekä jakelijana. Verkkokaupan ja yksityisasiakkaiden lisäksi SUV toimittaa Volvo Penta moottoreita ja varaosia yli 30 valtuutelle Volvo Penta -huoltojälleenmyyjälle ympäri Suomen.

SUV:n keskuskorjaamo käsittelee kaudessa parhaimmillaan yli 1 500 työmääräystä ja sen varaosavarastossa on 4 500 nimikettä. Seuraavan päivän toimitusvarmuus varaosille onkin 92 prosenttia. SUV:n liikevaihto oli viimetilikaudella 8,3 miljoonaa euroa ja se työllisti lähes 30 henkilöä.

Lauttasaaren korjaamon ja myymälän lisäksi SUV toimii Turun alueella Turun Venehuolto -nimellä vastaavalla laajuudella. Yhteensä 14 huoltoauton lisäksi Saaristomerellä palvelee myös huoltovene. 

Lisäksi Turussa toimii SUV:n alaisuudessa kaikkiin venesähkötöihin erikoistunut Turun Venesähkötyö sekä Helsingissä valtuutettu Yamaha-perämoottorihuolto Suomen Perämoottorihuolto.

www.suv.fi

www.tuv.fi

www.pmh.fi