Palkintolautakunnan lausunnon mukaan yhteistyön tuloksena on syntynyt mestarillinen tulkinta siitä, millainen nykyaikaisen superjahdin pitäisi olla niin sisältä kuin ulkoakin. Sanomattakin on selvää, että Nautorin 120 on paitsi hienosti suunniteltu, tarjoaa se myös turvallista matkantekoa ja luotettavuutta.

Mark Whiteley Designin räätälöimä sisusta nivoutuu osaksi kokonaisuutta ja on suunniteltu toimimaan veneen rungon ja järjestelmien kanssa saumattomasti. Nykyaikana niin tavoiteltava moderni klassikko -look vaatii suunnittelijalta osaamista. Swanin tapauksessa tämä tarkoittaa räätälöityjä mahonkisia huonekaluja yhdistettynä yksityiskohtiin ruostumattomasta teräksestä ja valkoisista pinnoista. Sisustuksessa on lisäksi käytetty laadukasta nahkaa ja designkankaita sekä runsaasti koriste-esineitä.

Audrey the Firstin voittajasisustus on taitavien suunnittelijoiden tiimityön tulosta. Suunnittelun lisäksi toteutuksen on vaadittu lukematon määrä Nautorin ja sen alihankkijoiden artesaanien työtä.

Nautor Groupin toimitusjohtaja Giovanni Pomatin mukaan nyt saatu palkinto on merkittävä tunnustus koko tiimille. Hänen mukaansa nykyaikaisten superjahtien rakentamisessa pitää olla valmis tekemään enemmän kuin vain erinomaista työtä. Nyt saadun sisustuspalkinnon valossa työ ei ole valunut hukkaan.

www.nautorswan.com