– Torqeedon Travel-moottorit ovat vuonna 2005 tapahtuneesta lanseerauksesta lähtien muuttaneet veneilyä tarjoamalla ylivoimaista teknologiaa, vallankumouksellisia etuja ja ympäristövastuullisuutta. Vielä tärkeämpää on, että ne ovat uskomattoman luotettavia. Siksi tarjoamme nyt viiden vuoden valmistajan takuun kaikille uusille Travel-moottoreille, Torqeedon toimitusjohtaja Fabian Bez sanoo tiedotteessa.

Torqeedon mukaan Travel 1103- ja Travel 603 -moottorit ovat teholuokkiensa kevyimpiä ja hiljaisimpia perämoottoreita. Niissä on tehokas litiumioniakku ja sisäänrakennettu GPS:llä varustettu tietokone, joka laskee jäljellä olevan toimintasäteen ja lataustilan. Vaikka Travel 1103 -moottorissa on suuritehoinen 915 Wh:n akku, painaa se vain 17 kiloa ja on siksi helppo käsitellä.

Moottorit on rekisteröitävä

– Me Torqeedolla ymmärrämme, että asiakkaamme odottavat ympäristöä kunnioittavia veneilytuotteita, jotka ovat korkealaatuisia ja kustannustehokkaita. Torqeedo on yhä alansa edelläkävijä, Bez jatkaa.

Uusi viiden vuoden takuu koskee kaikkia Travel-moottoreita, jotka toimitetaan 28. huhtikuuta 2023 tai sen jälkeen. Asiakkaiden on rekisteröitävä tuotteensa verkossa osoitteessa Torqeedo.com, jotta he saavat takuun pidennyksen.

www.torqeedo.fi